Merken

Vanaf de start van Beautyhome werk ik met Henriette Faroche. Dit is een Nederlands merk. Henriette Faroche staat voor kracht uit de natuur.

In alle produkten zijn etherische oliën verwerkt, dit zijn pure extracten uit planten en bloemen die hoogwaardige werkstoffen voor de huid bezitten.

Er zijn allerlei verschillende produkten en behandelingen, en bij het kiezen van een juiste behandeling zal ik u graag adviseren.


Heren hebben sinds kort een eigen lijn: Faroche Homme

Deze lichte, subtiel geurende produkten zijn speciaal afgestemd op de wensen van de mannenhuid.


Een acnehuid of een jonge, onzuivere huid wordt behandeld met Courtin. Courtin is gebaseerd op tea-tree olie, wat zeer succesvol werkt op allerlei huidproblemen.


Wilt u mooi opgemaakt worden voor een bruiloft, of een ander feestje, of wilt u advies over hoe u uzelf handig en snel kunt opmaken, ik zal u graag advies geven. Ik maak gebruik van de produkten van Puipui.

Dit is een geheel nieuw merk met mooie kleuren en texturen.
Neoderma

Neoderma betekent: Nieuwe huid.

Elk huidprobleem kan worden aangepakt; acne, vette huid, rimpels, huidverslapping, pigmentvlekken. De huid knapt op na een biopeeling in de schoonheidssalon en u gebruikt ter ondersteuning thuis dagelijks de produkten die bij uw huidtype horen. In Neodermaprodukten zijn natuurlijke ingredienten verwerkt, afkomstig uit planten en kruiden.De werkzame stoffen hebben een zeer hoge concentratie, waardoor mooie resultaten behaald kunnen worden.
Tot slot zijn alle produkten waarmee ik werk dierproefvrij